Nur Ali Muchtar

Posts Tagged ‘MUSE

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You could be the one I’ll always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one I’ll always love

I’ll be there as soon as I can
But I’m busy mending broken pieces of the life I had before

First there was the one who challenged
All my dreams and all my balance
She could never be as good as you

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You should be the one I’ll always love

I’ll be there as soon as I can
But I’m busy mending broken pieces of the life I had before

I’ll be there as soon as I can
But I’m busy mending broken pieces of the life I had before

Before you

Tags:

Pure Hearts and stumble
In my hands they crumble
And fragile and stripped to the core
I can’t hurt you anymore
Loved by numbers
You loosing, life’s wonder
And touch like strangers detached
I can feel you anymore

And sunshine, trapped in our hearts
It could rise again, but I’m lost
And crushed
I’m cold and confused with no guiding light left inside
You were guiding, light
Wooohooo WOAH

*Guitar Solo*

Hooooooo, Hooooooooo, Mhoooooo, Haaaaaaaaa
And come from and wont come befouled I still reach for you
But I’m lost and I’m crushed
I’m cold and confused but not guiding light
You’re my guiding, light.
You’re my guiding, light.
There is no guiding, light left inside.
There’s no guiding light in us.

Tags:

I know you suffered
But I don’t want you to hide
It’s cold and loveless
I won’t let you be denied

Soothe me
I’ll make you feel pure
Trust me
You can be sure

I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

You take your lovers that you’re wicked and divine
You may be a sinner
But your innocence is mine

Please me
Show me how it’s done
Tease me
You are the one

I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Please me
Show me how it’s done
Trust me
You are the one

I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

Tags:

saya orang yang senang mendengarkan musik. tapi bukan penggila musik. kalo lagi pengen dengerin ya saya akan dengerin. kalo lagi bete en gak mau dengerin ya saya gak akan dengerin. saya suka musik tapi bukan penggila musik. saya tidak akan menceritakan panjang lebar tentang musik-musik atau grup band-grup band kesenangan saya. buka karena tidak mau tapi karena memang tidak banyak yang saya suka.

nah kawan, kalian tentun sudah tau giman kelanjutan tulisan ini melihat judul yang ada di atas. yuph: MUSE. musik-musik dari grup band yang satu inilah yang sedang membuat saya mabuk kepayang untuk selalu mendengarkannya. bermula saat saya sedang asyik-asyik berselancar di dunia maya ini. akhirnya, saya kepental ke blog milik orang. ini dia blognya: http://sandygalery.blogspot.com/. di blog inilah saya menemukan lagu MUSE itu. langsung aja saya sedot itu lagu (baca: download). sebelumnya saya memang belum pernah mendengarkan lagu-lagu kepunyaan MUSE ini. tapi yang di album The Resistance ini. kalo yang di album-album sebelumnya sih udah pernah dengar meski tidak hafal judul dan lirik lagunya (sotoy mode on. hihi).

sedikit curhat: lagu MUSE inilah yang selalu menemani saya akhir-akhir ini berselancar di dunia maya. semoga lagu MUSE ini bisa menjadi pengikat bagi saya terhadap dunia maya dan dunia komputer yang sekarang ini mulai-mulai saya lirik. apa fungsi pengikat? meminjam pemikiran Ibrahim Elfieky, pengikat disini adalah sarana yang bisa menguatkan kita untuk memiliki motovasi yang lebih agar kita bisa bersemangat kembali (ini redaksi dari saya aja). jadi kalo kita mendengarkan musik yang bersangkutan, bisa menimbulkan kegairahan dalam diri kita untuk memulai aktivitas lagi. semoga musik MUSE ini bisa menjadi pengikat bagi saya. AMIN

Tags:

Total Kunjungan:

  • 659,225 hits

Follow me on Twitter

Yang Lagi OL

PageRank

Komentar Terakhir:

ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Download Majalah Xcode Yogyafr…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Download Majalah Xcode Yogyafr…
Sharonda Teller on Download Majalah Xcode Yogyafr…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Selamat Milad (Ulang Tahun) Ya…
Kata Mutiara Islami… on Selamat Milad (Ulang Tahun) Ya…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Halloo Dunia
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…
ᵝᴵᴬᴺᴳᴷᴬᴸᴬ on Daftar Situs Yang Menghina…

Kenal Lebih Dekat di: